Naar de hoofdinhoud

Wat is het verschil tussen "Toevoegen", "Toevoegen en publiceren" en "Vacature publiceren"?

Het verschil tussen de knoppen Toevoegen, Toevoegen en publiceren, en Vacature publiceren bij het inplannen van NOWJOBS-medewerkers.

Bij het aanmaken van een shift in Shiftplanning of Eventplanning zijn er drie verschillende acties. Het is belangrijk om het verschil te kennen, want elke actie heeft een ander effect op wie de shift te zien krijgt.

ℹ️ In Timeline Planning bestaat deze keuze niet. Daar sla je de shift eerst gewoon op, en publiceer je de vacature achteraf via een apart knopje (het "mannetje met vinkje").

Toevoegen

Slaat de shift op zonder verdere actie. Gebruik dit als je de shift later wil invullen of als je nadien nog een vacature wil publiceren.

Toevoegen en publiceren

Slaat de shift op én opent direct een uitnodiging om kandidaten uit je eigen NOWJOBS-poule uit te nodigen. Dit is bedoeld voor kandidaten die je al kent.

Vacature publiceren

Opent de shift voor de volledige NOWJOBS-pool, ook voor kandidaten buiten je eigen poule. Hiervoor klik je eerst op de opgeslagen shift, daarna op "Vacature publiceren".

Was dit een antwoord op uw vraag?