In het vorige artikel kon je lezen hoe je in Book'u je tijdsregistraties kan exporteren voor Liantis. In dit artikel vind je hoe je aan de slag kan met die bestand in MyLiantis.

Stap 1

Surf naar My Liantis en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Hierna krijg je onderstaande scherm. Op dit scherm klik je op medewerkers in de rechterkolom.

Stap 2

Klik op de tegel Tijdsregistratiebestanden:

Stap 3

Je krijgt onderstaande scherm te zien. Klik op Nieuw bestand inladen.
Belangrijk hierbij is dat je op het correcte dossier ingelogd bent.

Stap 4

Klik op Bestand kiezen. Het vak Medewerkersgroep moet leeg zijn. Wanneer je het bestand hebt gekozen klik je op Opladen.

Stap 5

Vervolgens klik je in het volgend scherm op Verwerken.

Stap 6

Wanneer je het bestand hebt verwerkt zijn alle afwezigheden beschikbaar in de kalender van de werknemers.

Je vindt deze terug bij Lonen en vakantie >> Prestaties doorsturen. Hier kan je eventueel nog zaken wijzigen in de diversen of een opmerking meesturen ter attentie van je klantenadviseur.

Wanneer je klaar bent om de werknemers ter berekening door te sturen naar het Liantis sociaal secretariaat klik je op Versturen. Hiermee komen deze prestaties in de kalenders maar kan je gerust nog aanpassen en toevoegen waar nodig.