Stap 1: Registratiepagina

Starten met de registratie doe je via de link die je ontvangen hebt. Die link begint typisch met https://register.booku.be.

Dan kom je terecht op onderstaande pagina, maar dan specifiek voor jou vaccinatiecentrum:

Vul op deze pagina je voornaam, naam, e-mailadres, gsm nummer en zelfgekozen wachtwoord in. Tenslotte dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Klik nadien op de blauwe knop "registreer".

Heb je al een bestaande Book'u account, dan kan je kiezen voor "Ik heb reeds een account", en je op die manier toevoegen aan de poule van een tweede vaccinatiecentrum.

Stap 2: Persoonlijke gegevens aanvullen in Book'u

Nadat je op de registratieknop klikt, kom je op de pagina van Book'u terecht. Je krijgt de melding dat enkele verplichte waarden ontbreken. Vul deze gegevens aan in elk tabblad en klik op opslaan.

Stap 3: Takenlijst aanvullen

Indien zo ingesteld door het vaccinatiecentrum, kan ook de takenlijst verplicht zijn. Vink hier alle taken aan die je wil of mag doen en klik op opslaan.

Op basis van die informatie kan het vaccinatiecentrum je uitnodigen of inplannen voor bepaalde taken.

Nu is je Book'u account klaar voor gebruik, en kan het vaccinatiecentrum je uitnodigingen voor bepaalde shifts of effectief gaan inplannen!