Je kan inloggen op zijn profiel door te surfen naar https://app.booku.be/ en in te loggen met jouw e-mailadres en ingesteld wachtwoord.

Als je ingelogd bent, dan kom je terecht op het dashboard. Als je rechts bovenaan op je naam klikt, dan krijg je een pop-up te zien met daarin een knop "Mijn Profiel".

Als je op "Mijn Profiel" klikt, dan kan je daar jouw persoonlijke gegeven aanpassen en ook een profielfoto toevoegen. Naast de velden die door de werkgever ingesteld zijn als een verplicht invulveld staat er een rood sterretje. Hier kan je al jouw gegevens invullen en/of aanpassen. Daarna klik je op "Opslaan".