Als je in het instellingen menu kiest voor exporteren, dan kan je daar excel bestanden downloaden met verschillende gegevens uit Book'u:

• Exporteer alle werknemers

• Exporteer alle evenementen

• Exporteer uur-registraties

• Planning en tijdsregistraties

Exporteer alle werknemers

Hier download je een bestand met alle gegevens die door de werknemer zijn ingevuld.

Exporteer alle evenementen

Deze functie werkt enkel voor de evenementenplanning. Hier krijg je een overzicht van alle aangemaakte evenementen met omschrijving, begin- en einddatum.

Exporteer uur-registraties

Hier kan je een overzicht van alle uur-registraties downloaden tussen een door jou gekozen datum.

Planning en tijdsregistraties

Hier kan je de planning en tijdsregistraties van één maand downloaden.