Hier kan je taken aanmaken voor de werknemers. Je kan aan deze taken een ook minimale tijdsduur geven. Als een werknemer gekoppeld is aan deze taak, dan zal de shift altijd minimum de ingestelde tijdsduur hebben, zelfs als de werknemer vroeger stopt.

Als je de knop "Team" aanvinkt, dan zal er in de evenementenplanning automatisch bij elk nieuw evenement een team aangemaakt worden met dezelfde naam als de aangemaakte taak.