Als je je wachtwoord vergeten bent, kan je een nieuw wachtwoord instellen.

Ga naar de Book'u login pagina op https://app.booku.be

Klik onderaan op "wachtwoord vergeten"

In het volgende scherm vul je het email adres in van je Book'u account, en klik je op "Email link".

Ga nu naar je email programma, en open de mail van Book'u. Deze mail heeft als titel "wachtwoord opnieuw instellen".

Klik in de mail op de link "Opnieuw instellen". Hiermee wordt je naar onze website doorgestuurd.

Vul je email adres is, en typ in beide vakken je nieuwe wachtwoord. Klik daarna op "stel wachtwoord opnieuw in".