Als je werkgever je via mail uitnodigt om een account aan te maken op Book'u, kan je hieronder zien hoe je verder je account aanmaakt.

Stap 1: Open de email van Book'u

Ga naar je emails en open de email die je ontvangen hebt van Book'u.

Opgelet, deze email kan eventueel ook in de reclamefolder zitten.

In deze email klik je op "bevestigen" om je account te activeren.

Stap 2: Kies een eigen wachtwoord

Zodra je op "bevestigen" hebt geklikt in de email, word je doorverwezen naar onze website. Daar kan je een eigen wachtwoord kiezen voor je account.

Kies een eigen wachtwoord en klik daarna op "verzenden".

Stap 3: Inloggen op Book'u

Zodra je op "verzenden" hebt geklikt, ga je door naar onze login pagina.

Hier kan je je email adres en zelf gekozen wachtwoord invullen, en inloggen.

Stap 4: Vul je ontbrekende gegevens aan

Deze ontbrekende gegevens, die de werkgever opvraagt, worden aangeduid met een rood uitroepteken.
Vergeet niet je gegevens op te slaan!

Bij problemen met het activeren van je account kan je ook proberen om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Dat doe je via volgende link:

Help-document Wachtwoord vergeten