Je kan bij een evenement een werknemerspool's aanmaken. Je vraagt daarmee aan werknemers of ze beschikbaar zijn voor dat evenement. Als je daarna werknemers wil inplannen, dan kan je filteren op de aangemaakte pools.

Om dit te doen, ga je naar het tabblad "Pool" en klik dan op "+ Toevoegen".

Als je een pool aanmaakt dan kan je die een naam en omschrijving geven. Je kan ook aangeven wat de capaciteit van de Pool is. Daarnaast kan je ook de datum en locatie meegeven.

Eenmaal de Pool is aangemaakt, dan kan je beginnen met het uitnodigen van werknemers. Dit doe je door in het drop-down menu naast bewerken op "Pool" te klikken.

Ieder werknemer die je aan een Pool toevoegt, zal een mail ontvangen met de vraag of hij/zij beschikbaar is om te werken gedurende het evenement. Als werknemers aangeven beschikbaar te zijn, dan zal er bij de status een duimpje komen te staan.

Je kan werknemers die bevestigd hebben daarna "Vastzetten". De werknemers ontvangen dan automatisch een mailtje met de bevestiging dat ze ingepland zijn om te komen werken tijdens het evenement.

Als je nu naar de planningsscherm gaat, dan kan je de werknemers inplannen vanuit het tabblad "Pool". Je kan aan het icoontje zien of de werknemer hebben aangegeven al dan niet beschikbaar te zijn voor het evenement.

  • Groen vinkje = Beschikbaar

  • Rood kruis = Niet beschikbaar

  • Oogje = Gelezen, maar nog niet gereageerd

  • Vraagteken = Nog niet gelezen

Heb je het antwoord gevonden?