Als je contracten laat genereren door Book'u, dan kan je het loon op de contracten invullen. Je kan dit doen op verschillende locaties in Book'u. Je kan het loon ook laten berekenen door je sociaal kantoor op basis van het wettelijk barema.

Er zijn in Book'u vijf plaatsen waar je het loon kan invullen:

• Algemene Instellingen > Standaard Loon

• Functies aanmaken en linken aan werknemers

• Bij het aanmaken van een team

• Bij het aanmaken van een shift

• In het tabblad contracten

1. Algemene Instellingen

Als u naar de algemene instellingen gaat, dan kan je daar een standaard loon instellen. Deze is dan geldig voor alle werknemers in jouw werknemerspoule.

2. Functies aanmaken en linken aan werknemers

Je kan bij de Instellingen - Functies, een functie aanmaken en deze nadien linken aan een werknemer. Je doet dit door op de werknemersfiche te klikken en daarna op Functies. Daar kan je een functie koppelen aan de werknemer en het loon instellen.

3. Bij het aanmaken van een team

Je kan bij het aanmaken van een team ook een loon invullen. Dit loon is geldig voor iedere werknemer die ingepland wordt in dit team (tenzij anders aangegeven in de shift).

4. Bij het aanmaken van een shift

Je kan bij het aanmaken van een shift ook een loon invullen. Dit loon is geldig voor iedere werknemer die ingepland wordt in deze shift.

5. In het tabblad contracten

In het tabblad contracten zie je een overzicht van alle aangemaakte contracten. Je kan daar het loon per contract aanpassen in het laatste invulveld naast "Downloaden".