Als je naar de instellingen gaat, dan zie je onderaan het menu "Timer Instellingen" staan. Als je daarop klikt kom je op het scherm waar je de instellingen van de Timer App kan aanpassen.

AllowTaskInTimerApp: Laat werknemers toe om taken te selecteren in de Timer App.

EnableTimeRegistrationRounding: Activeer de optie om tijdsregistraties af te ronden.

TimeRegistrationStartRoundingMinutes: Bij de start van de tijdsregistratie afronden per aantal ingestelde minuten.

TimeRegistrationEndRoundingMinutes: Bij het einde van de tijdsregistratie afronden per aantal ingestelde minuten.

TimeRegistrationWindowBeforeShiftMinutes: Bij de start van de tijdsregistratie wordt de tijd afgerond naar de starttijd van de shift.

TimeRegistrationWindowAfterShiftMinutes: Bij het einde van de tijdsregistratie wordt de tijd afgerond naar de eindtijd van de shift.

Pincode: Hier kan je een algemene pincode instellen die iedereen kan gebruiken om in/uit te klokken via de Timer App.