Als je in het menu klikt op "Tijdsregistraties", dan krijg je een overzicht te zien van de werknemers en daarnaast de werktijden die geregistreerd werden via de Book'u Timer app.

Als je op voorhand een planning aanmaakt, dan zal je deze uren zien staan bij "Geplande Uren" en "Geplande pauze". Als je geen planning aanmaakt in Book'u, dan zullen deze velden blanco blijven.

Bij "Starttijd", "Eindtijd" en "Pauze" ziet je de uren staan die geregistreerd zijn via de Timer App. Je ziet ook de uren die de werknemer "Effectief" gewerkt heeft en wat het verschil is met de "Geplande Uren". Daarnaast ziet je onder status nog enkele buttons staan:

• Groen Vinkje: Hiermee keur je de tijdsregistratie goed.

• Rood Kruisje: Hiermee geeft je aan dat de werknemer niet is komen opdagen.

• Rood Vliegtuigje: Hiermee kan je verlof aanduiden (enkel bij vaste werknemers).

• Grijs Potlood: Hiermee kan je de tijdsregistratie handmatig aanpassen.

• Rood Vuilbakje: Hiermee kan de de tijdsregistratie verwijderen.

Bovenaan de pagina heeft u nog enkele opties staan:

• + Toevoegen: Hiermee kan je handmatig een tijdsregistratie toevoegen.

• Filteren: Op naam, voornaam of per evenement.

• Overzicht: Per dag, week, maand of handmatige selectie.

Tijdsregistratie toevoegen:

Je kan zelf een tijdsregistratie toevoegen door bovenaan op "+ Toevoegen" te klikken. Je krijgt dan een pop-up scherm te zien waar u de naam van de werknemer moet kiezen.

Als je de werknemer hebt geselecteerd, springt er een nieuw venster open waarin je de datum, tijd en eventueel een pauze kan invullen. Daarna klik je op "Opslaan".

Je zal de tijdsregistratie nu zien verschijnen in de lijst.