Book'u heeft een prikklok ontworpen die werknemers kunnen gebruiken om in- en uit te klokken. Zo kan je hun prestatie bijhouden in Book'u.

Een extra functie is dat de prikklok ook een Dimona aangifte kan doen voor tijdelijke werknemers (Studenten, Extra's en Flexijob)

Op de App Store of Google Play Store zoek je naar de app "Book'u Timer".

https://apps.apple.com/us/app/booku-timer/id1457036284

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.booku.timer

Eenmaal je de app geïnstalleerd hebt, kom je op het login scherm. Hier kan je inloggen met de gegevens van een administrator.

Werknemers kunnen NIET inloggen op de Timer app! Dit om te vermijden dat er fouten gebeuren met Dimona.

Na het inloggen kan je het bedrijf kiezen waarvoor je tijdsregistraties wil doen. Hier staan alle bedrijven in waar je administrator rechten op hebt. Bij de meeste klanten staat hier maar één bedrijf. Na het selecteren van het bedrijf, klik je links bovenaan op het pijltje.

Het volgende scherm is het scherm waar de werknemer zijn/haar naam kan zoeken. Nadien geeft de werknemer zijn/haar pincode in (die kunnen ze instellen in hun profiel), en kunnen ze de tijdsregistratie starten door op de start-knop te drukken. Hierbij wordt een foto genomen. Die foto kan opgevraagd worden in geval van vermoeden van misbruik.

Het instellen van de pincode als werknemer kan je vinden in volgend help-document:

http://help.booku.be/nl/articles/4126267-pincode-instellen-als-werknemer