Als werknemer kan je bij de registratie een pincode instellen. Deze pincode wordt dan gebruikt op de Book'u Timer prikklok.

Om een pincode in te stellen ga je als volgt te werk:

• Ga naar de website van Book'u via https://app.booku.be en log in met je gegevens (email adres en wachtwoord).

• Klik rechts boven op "Mijn profiel"

• klik nu op "pincode"

• Kies een pincode van 4 cijfers en klik op "Opslaan".

• Hierna komt er een venster op je scherm. In dit scherm geef je het wachtwoord van je Book'u profiel in om je pincode aanpassing of instelling te bevestigen.

• Klik daarna op "Opslaan"

Deze pincode kan je nu gebruiken op de prikklok om jezelf in- en uit te klokken.