Klanten die Liantis hebben als Sociaal Secretariaat, kunnen via Book'u prestaties doorsturen voor hun werknemers. Op basis van die gegevens kunnen de lonen worden berekend.

Om prestaties door te sturen naar Liantis moeten de bijhorende tijdsregistraties goedgekeurd zijn. Hoe je tijdsregistraties goedkeurt kan je terugvinden in dit artikel.

Nadat je je tijdsregistraties goedgekeurd hebt, kan je deze prestaties doorsturen naar Liantis. Dit doe je door via je tandwiel bovenaan > exporteren te klikken. Wanneer de koppeling met Liantis geactiveerd is vind je in dit scherm de knop 'Liantis Exporteer' terug.

Wanneer je op de knop klikt krijg je een pop-op op je scherm. In deze pop-up kan je aanduiden welke data je wil gaan exporteren. Verder kan je ook statuten aanduiden en tags.

Belangrijk

Bij het aanduiden van statuten werkt de filter volgens een EN-logica. Indien je meerdere statuten aanduidt, gaat Book'u voor alle aangeduidde statuten exporteren.

Bij tags werkt de filter volgens een OF-logica. Indien je hier meerdere tags aanduidt, zal Book'u enkel gaan exporteren voor mensen die voldoen aan alle tags die je aanduidde.

Wanneer je niks aanduidt gaat Book'u voor alle statuten en tags exporteren. Indien je dus voor al je personeel de koppeling gebruikt hoef je dus niets aan te duiden.

Wanneer je op 'Exporteer' klikt zal Book'u een XML-bestand genereren. Dit bestand ziet eruit zoals hieronder. Dit bestand is leesbaar voor Liantis. In het volgende artikel kan je lezen hoe je aan de slag kan in Liantis met dit bestand.