In de weekplanning kan je de volledige werkplanning maken. Je kan verschillende teams en shifts aanmaken, werknemers toevoegen en de beschikbaarheid opvragen.

Voordat je kan beginnen met het aanmaken van shifts, moet je eerst één of meerdere teams aanmaken. Je klikt in het rechtse menu op "Planning" en daarna op "+ Team Toevoegen".

Als je een team aanmaakt, dan heb je de volgende opties:

• Naam van het team: bv. barteam, security of poetsploeg.

• Tijdsperiode: als deze niet ingesteld is, dan blijft het team altijd bestaan. Indien dit wel is ingesteld, dan is dat team enkel beschikbaar tijdens de ingestelde periode.

• Omschrijving: hier kan je extra info kwijt over het team. Dit wordt weergegeven in de planning-mails of in de werknemer app.

• Verloning: dit wordt in het contract weergegeven als je deze via Book'u laat aanmaken.

• Locatie: hier kan je een locatie koppelen aan een team. Dit wordt weergegeven in de planning-mails of in de werknemer app.

Als je één team hebt aangemaakt, dan kan je rechtsboven bij "Opties" meerdere teams toevoegen en aanpassen door te klikken op "Beheer Teams".

Als je klaar bent met het aanmaken van de teams, dan kan je van start gaan met het invoeren van de verschillende shifts.