Er zijn verschillende manieren in Book'u waarop je jouw werknemers kan sorteren en filteren. Als u naar de module werknemers gaat, dan zie je linksboven twee knoppen staan naast de rode knop "+ Toevoegen".

Met de knop "Sorteer op" heb je verschillende opties om de werknemers te sorteren. Je kan sorteren op naam en om voornaam.
Met de knop "Filter" heb je verschillende opties om de werknemers te filteren:

• Leeftijd

• Score

• Geslacht

• Statuut

Rechts bovenaan vind je de knop "Exporteer" terug.
Er zijn twee opties: lijst en fotolijst.

• Als je kiest voor lijst, dan download je een Excel bestand met alle gegevens van de werknemers.

• Als je kiest voor fotolijst, dan download je een pdf met daarin de foto van de werknemer, samen met de naam, telefoon en email.