Als je naar de module "Werknemers" gaat, krijg je een overzicht te zien van alle werknemers uit jouw poule. Als je klikt op een werknemer, krijg je een overzicht te zien van alle beschikbare gegevens over die werknemer:

• Persoonlijke gegevens

• Administratieve gegevens

• Adresgegevens

• Vaardigheden

• Bedrijfsgegevens/Arbeidsvoorwaarden

• Functies

• Taken

• Tags

• Werkrooster

• Tellers (overuren & verlof)

• Planning

• Tijdsregistraties

• Documenten

• Evaluatie

Bij Instellingen -> Werknemer Profiel kan je aangeven welke gegevens zichtbaar zijn en welke velden verplichte invulvelden zijn. Je kan er ook de arbeidsvoorwaarden uploaden en documenten opvragen:

• Identiteitskaart

• Rijbewijs

• Student @ Work

• CV

Als je een rood uitroepteken ziet staan naast bepaalde gegevens, is dat om aan te geven dat een verplicht invulveld nog niet is ingevuld.

Bij de persoonlijke gegevens kan je in het veld "Interne Commentaar" gegevens invullen die niet zichtbaar zijn voor de werknemer. In het veld "Openbare Commentaar" kan je informatie meegeven die wel zichtbaar is voor de werknemer.

Als je rechtsboven op de knop "Bewerken" klikt, dan kan je bepaalde gegevens van de werknemer zelf invullen en aanpassen. Wanneer je hier gegevens aanpast krijgt de medewerker hier wel melding van via e-mail.

BELANGRIJK: Voor tijdelijke werknemers is het belangrijk dat het statuut correct is ingevuld, omdat op basis daarvan een Dimona aangifte wordt gedaan! Dit statuur kan de werknemer niet zelf invullen via zijn profiel. Dit moet de werkgever zelf aanvullen.

Je kan ook een persoonlijke score toekennen aan een werknemer. Dit kan je doen door eerst een taak/categorie aan te maken, en daar kan je de score aan toekennen. Je doet dit via de Instellingen -> Werknemer Statistieken.