Op het tabblad “communicatie” kan je in bulk mails en sms-berichten sturen naar jouw werknemers. Eerst klik je op “Nieuw Bericht”. In de kolom links ziet je een overzicht van al jouw werknemers.

Je kan op verschillende manieren een selectie maken:

• Je kan werknemers handmatig selecteren door ze aan te vinken.

• Je kan ze allemaal selecteren door de knop boven alle namen aan te vinken.

• Je kan een team selecteren (zie planning).

• Je kan in het zoekveld filteren op naam.

• Je kan filteren op leeftijd, score, geslacht, statuut en rijbewijs. OPMERKING: Indien je bijvoorbeeld meerdere taken aanduidt, dan worden enkel medewerkers weergegeven waarbij alle taken hiervan zijn aangevinkt.

Mails versturen

Nadat je een selectie hebt gemaakt, kan je in het rechtse veld kiezen tussen de tabbladen “Mail” en “SMS”. Standaard staat deze op Mail. Je kan daar het onderwerp invullen, indien nodig een bijlage toevoegen en de mail opstellen. Bovenaan deze communicatie moet je een titel invullen en zie je ook de knop “Verzenden” staan.

SMS versturen

Als je het tweede tabblad SMS kiest, dan krijgt je daar een invulveld te zien waarin je de sms-tekst kan typen. Deze kan maximum 160 karakters bevatten. Ook hier moet je een titel voorzien.

Overzicht verstuurde communicatie

In het tabblad “Berichten” zie je een overzicht van alle voorgaande communicatie. Hier kan je alle berichten opnieuw bekijken, kopiëren, versturen en verwijderen.

Aan de hand van de kalenderknop rechts bovenaan kan je de communicatie voor een zelfgekozen periode opvragen.