Er zijn 3 methodes om werknemers toe te voegen aan jouw poule:

• Handmatig toevoegen

• Via een registratie link

• Via Nowjobs

In de module ‘Werknemers’ open je het scherm 'Werknemers (beta)'. Daar klik je linksboven op de rode knop ‘+ Toevoegen’. Je krijgt dan een pop-up te zien met drie opties om werknemers toe te voegen:

1. Uitnodiging:

Je vult het rijksregisternummer, email en de naam van de werknemer in en klikt op de knop toevoegen. De werknemers ontvangen een mail met de uitnodiging om hun account te bevestigen. Van zodra de werknemer bevestigd, wordt hij/zij aan jouw werknemerspoule toegevoegd. Je herhaalt deze actie voor al jouw werknemers.

Bovenaan rechts zie je de knop "uitnodigingen" staan. Daar kan je zien hoeveel personen de uitnodiging nog niet geaccepteerd hebben.
Op die pagina krijg je een overzicht te zien van alle openstaande uitnodigingen en bij elke uitnodiging zie je knoppen om deze te verwijderen of om een herinnering naar die werknemer te sturen.

2. Registratie-link

Je kan ook een mail sturen naar je werknemers met daarin een link, waarbij je hen uitnodigt om zich te registreren. Je kan deze link instellen via de instellingen van jouw account. Als je op het instellingen-icoon klikt, krijgt je een drop-down menu te zien. In dit menu klik je op "Instellingen". Helemaal onderaan kan je bij “Andere” de link instellen.

3. Nowjobs:

Als je over een NowJobs account beschikt, dan kan je daarop inloggen via Book'u en ook op deze manier werknemers toevoegen.